vineri, 3 octombrie 2014

Calea ta este unica

317969_503077493078551_1093578190_n
Calea ta este unica, chiar daca uneori iti vine sa pleci si nu la capatul pamantului ci in alt colt de univers. Oricat ai incerca sa urmezi alte cai, doar pierzi timpul si increderea in tine. Intreaba-te de fiecare data: care este adevarul tau interior? Urmezi mereu pe altii si iti devin modele. Dar tu ai aflat cine esti?
Cel ce nu reuseste sa inteleaga ca in el este intregul potential de vindecare si maiestrie ajunge hrana pentru ceilalti. Asa functionam. Cum ajungi hrana pentru ceilalti? Simplu. Nu mai crezi in tine. Ai mereu nevoie de cineva care sa iti spuna ce sa faci pana cand devine o dependenta ingrozitoare. Rezultatul este ca in loc sa iti fie mai bine iti este din ce in ce mai rau. Destinul intervine aducand lectii dure cu scopul purificarii tale si a reintoarcerii pe calea ta.
Nu lasa un terapeut sa te programeze: “nu vei face niciodata copii” sau “nu te vei casatori cu iubitul tau ca este fiul din alta viata” sau mai stiu eu ce alte mari grozavii.Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca iti va merge prost indiferent ca iti merge prost sau nu. Un adevarat terapeut  cu cat se implica mai putin in destinul tau cu atat canalul prin care lucreaza este mai curat.
Astazi am trecut pe langa un topogan foarte inalt, cam de 10 de metri inaltime. Copiii foarte mici de doi-trei ani urcau cu bucurie pana sus fara teama, pentru ca atunci cand esti pur nu ai teama de nimic. Mi-a amintit de starea mea de copil cu care ma dadeam pe acelasi topogan.
Puritatea devine softul divin cu care reinstalam scopul cu care am venit … Sa o facem intr-o maniera cat potrivita pentru fiecare din noi, cerand ajutorul arhanghelului Sandalphon pentru recastigarea bucuriei de a trai si a iubirii de sine. Cerand ajutorul Parintelui Arsenie Boca care este indrumatorul celor ce urmeaza Calea..
El spunea : “Sunteti cu totii binecuvantati. Incetati sa va mai plangeti. Sa nu mai pierdeti timpul, avem lucruri importante de facut. Impreuna putem sa schimbam lucruri. Uniti-va, iubiti-va, ma voi ruga impreuna cu voi.”

 http://naturadivina.com