marți, 5 august 2014



Dor de ducă

DSC_4548----1_1
Să pleci. Să-ți pui toate visele într-un cufăr și să pleci cu el la drum. Asta simți, uneori, că e calea de urmat.
Să arunci tot acolo speranțele unui mâine mai blând și să pornești pe un drum nebatatorit, fără o țintă anume și fără nici o așteptare. Dacă ai putea ți-ai goli sufletul de tot, de orice urmă de sentiment urât care l-a întinat și care l-a făcut să plângă, ca să-l poți umple mai apoi cu lumină, cu căldură, cu pace.

Câte îndură săracul nostru suflet! Până într-o zi, când, simți într-un mod dureros că ai pleca în lumea largă, fără să dai cuiva vreo explicație. Atunci sufletul nu mai poate îndura nici măcar o mizerie, din partea nimănui. E obosit, mâhnit, rănit.
Mă încearcă iarăși un sentiment pe care l-am simțit de puține ori până acum. Acela de a pleca undeva, oriunde, fără a privi cu regret înapoi. Și de fiecare dată când am făcut asta m-am simțit eliberată. Deși uneori mi-a fost greu să pornesc pe un drum necunoscut, m-am simțit împăcată sufletește și într-o oarecare măsură liberă.
Mi-e sufletul prea greu. Atât de greu încât aș pleca iarăși sprenicăieri. 

 http://momenteinviata.ro





Nu conteaza ce statut ai,cine esti sau cine vrei sa crezi ca esti, nu conteaza ce verdict dau oamenii despre tine, ce este cu adevarat IMPORTANT la persoana ta ESTE ca ai oportunitatea CA SI ASTAZI SA TE PRIVEASCA CEL MAI MARE DIN UNIVERS si nu oricum ..CU MILA! Profita de sansa vietii tale si priveste si tu spre Dumnezeu.


"Iubirea este o înflorire rară. E rară fiindcă se poate produce doar atunci când nu există frică, niciodată înainte. Aceasta înseamnă că iubirea îi poate apărea doar unei persoane foarte profund spirituale. Cunoştinţă pot lega toţi, sexul e posibil pentru toţi, dar nu şi iubirea. Dacă poţi permite iubirii să apară, atunci nu mai e nevoie de rugăciune, nu mai e nevoie de meditaţie, nu mai e nevoie de nici o biserică, de nici un templu. Dacă iubeşti poţi să uiţi cu totul de Dumnezeu, fiindcă prin iubire îţi va fi apărut totul: meditaţia, rugăciunea, Dumnezeu, totul îţi va fi apărut." Osho - Despre iubire. Minunat, nu-i asa?




Un mesaj pe care l-am gasit postat pe undeva, intr-o cronologie, si care m-a emotionat foarte mult: "Iti multumesc ca esti alaturi de mine, ca ma sprijini in tot si in toate si ca ma iubesti neconditionat. Iti multumesc ca imi oferi clipe de neuitat! Iti multumesc ca m-ai ales pe mine!" Frumos, nu-i asa?