marți, 29 iulie 2014

NU STII NICIODATA CAT DE PUTERNIC ESTI PANA CE VIATA NU TE PUNE LA PAMANT SI SINGURA OPTIUNE ESTE SA TE RIDICI SI SA MERGI MAI DEPARTE.

Exista zile in care viata nu are nici un sens, insa am invatat sa traiesc pentru acele zile care par vise de neuitat. Acele zile care iti inunda inima de fericire, acele zile in care te trezesti zambind si nu stii de ce, acele zile cand te simti puternica si iubita. Exista zile in care viata te doboara, insa am invatat sa ma ridic din nou, iar si iar, pentru acele zile care ma inalta, pentru acele zile cand ma privesc in oglinda si ea imi zambeste inapoi, pentru acele zile care imi ofera totul in mici doze si ma surprinde de fiecare data.
Exista zile in care viata mi-a adus lacrimi si suferinte, regrete si dezamagiri, iubire si durere, insa tot ea m-a invatat diferenta dintre o iubire adevarata si o iubire amagitoare. M-a invatat sa pretuiesc intotdeauna o dragoste care mi se ofera in locul uneia pe care trebuie s-o cuceresc. M-a invatat sa nu astept nimic de la nimeni , sa nu privesc in urma, sa nu regret nimic din ce am facut, sa merg doar inainte si sa privesc numai spre viitor.
http://anasstassya.wordpress.com

VIAŢA ESTE TERITORIU NEEXPLORAT. ÎŞI DEZVĂLUIE POVESTEA CLIPĂ CU CLIPĂ.

3bb595133faf286770131114c48efb0f
Am invatat ca nu trebuie sa te multumesti doar cu putin ci sa-ti intinzi aripile viselor cat mai departe, dorindu-ti in fiecare zi tot mai mult.
Am invatat ca putem depasi orice problema care ne iese in cale atata timp cat nu uitam de ce suntem capabili.
Am invatat ca miracolele exista si ca se intampla peste tot in jurul nostru, chiar daca uneori dureaza ceva mai mult.
Am invatat ca exista oameni care trec prin viata noastra si nu lasa nici o urma, si oameni pe care ai vrea sa-i imbratisezi si sa nu-i mai lasi sa plece niciodata.
Am invatat ca vor exista momente care ne vor spulbera pur si simplu visele dar ca intotdeauna vom reusi cumva sa fabricam altele.
Am invatat ca trebuie sa lasi trecutului regretele si dezamagirile, temerile și retinerile si sa mergi mai departe cu sufletul debordand de energie pozitiva si incredere.
Am invatat ca fiecare pas inainte te poate aduce mai aproape sau mai departe de obiectul tau, de tine depinde sa alegi drumul corect.
Am invatat ca iubirea poate suplini mai mult lipsuri in viata, dar daca nu ai iubire nu o poti inlocui cu nimic altceva, chiar daca te straduiesti sa nu ii simti lipsa.
Am invatat din greseli, din experienta, din deciziile nu foarte bune pe care le-am luat in mod impulsiv si din naivitate. Am invatat din fiecare obstacol care s-a interpus intre mine si obiectivele mele. Cu cat viata imi oferea mai multe provocari cu atat ma incapatanam sa reusesc.
Am invatat multe si inca mai invatam, in fiecare zi, in fiecare minut, de la fiecare om care trece pe langa noi, de la fiecare lucru care ne iese in cale.
http://anasstassya.wordpress.com

IUBIREA ESTE VIAŢĂ. ŞI DACĂ ÎŢI LIPSEŞTE IUBIREA, ÎŢI LIPSEŞTE VIAŢA.

mnm
Cu cat traiesti asa cum iti place, asa cum simti, cu atat ti se va parea viata mai frumoasa, mai plina, mai completa. In primul rand tu trebuie sa fii multumit de viata pe care o duci, de ritmul in care iti desfasori zilele, de felul in care se succed orele. De cele mai multe ori ne lasam coplesiti de griji, uitam sa traim asa cum ne place si asa cum ne dorim. Ne indepartam de visele noastre, de dorintele noastre. de tot ceea ce ne-am dorit pentru noi. Este timpul sa pasim spre viitor, traind in prezent si nu in trecut. Este timpul sa decidem ce este cu adevarat important pentru noi si sa luam masuri. Alegerea ne apartin, la fel si urmarile. Nu cred ca ti-ai dori sa ajungi la o anumita varsta si sa constientizezi ca nu ai indeplinit nici unul dintre punctele tale de pe wishlist. Nu te lasa invins sau dat deoparte de probleme, nu te lasa strivit de propriile temeri ci ia atitudine. Invata sa-ti depasesti frica de necunoscut si urmeaza-ti nestingherit calea dorita. Iti doresti o cariera de succes ? Fa-o ! Iti doresti sa calatoresti intr-o tara indepartata ? Ce mai astepti ? Iti doresti sa zbori cu parasuta sau sa innoti goala in mare ? Daca te face fericit sau implinit , nu ezita. Asta este cine esti tu cu adevarat. Acestea sunt lucrurile care ne diferentiaza unii de alti si ne fac unici. Nu trebuie sa asteptam sa avem o viata implinita si fericita. Tot ce trebuie sa facem este sa luam atitudine.
http://anasstassya.wordpress.com