luni, 7 iulie 2014


un film iubit The Painted Veil






De fiecare data cand anulati un gand de frica, cu IUBIRE, de fiecare data cand va extindeti perspectiva, de fiecare data cand va aduceti aminte ca TOTUL ESTE PERFECT SI BINE, ati invins. Ramaneti ca o coloana de IUBIRE, invocati IUBIREA, inspirati si expirati IUBIRE. Asta e tot. Atunci cand faceti acest lucru, cu intentia de a raspandi IUBIREA, mariti curgerea de particule adamantine, care sunt controlate doar de IUBIRE. La fel ca ionii negativi, aceste particule sacre elibereaza presiunea enorma de pe Pamant si din omenire, micsorand tensiunea si linistind incordarea. Nu ne putem imagina o cale mai buna de a va schimba viata si lumea.

În ziua în care povara atârna greu pe umerii tai si te împiedici, fie ca lutul sa danseze pentru a-ti pastra echilibrul. Si când ochii tai îngheata în spatele geamului sur si fantoma pierderii patrunde în tine, fie ca un cârd de culori, indigo, rosu, verde si azuriu, sa apara pentru a trezi în tine o lunca a bucuriei. Atunci când pânza se desira în barca gândurilor, iar o pata de ocean se înnegreste sub tine, fie ca deasupra apei sa apara poteca de lumina aurie a lunii pentru a te aduce acasa cu bine. Fie ca pamântul sa te ocroteasca, fie ca limpezimea luminii sa fie si a ta, fie ca fluiditatea oceanului sa o regasesti si în tine, fie ca protectia stramosilor sa se coboare asupra ta. Si fie ca un vânt încet sa mâne aceste cuvinte de iubire în jurul tau, ca o mantie invizibila ce-ti va ocroti viata.

Iubeste-l pe acela ce nu te intelege. Mangaie-l pe acela ce te raneste. Respecta-l pe cel nerespectuos. Lumineaza-l pe cel ce traieste in intuneric. Daruieste celui egoist. Ofera-i pace celui ce traieste in razboi. Nu lasa niciodata ca temerile sau comportamentele celorlalti fata de tine sa-ti influenteze comportamentul tau fata de ei. Fii un model de lumina si de bunatate pentru ceilalti! Nu lasa niciodata durerile trecutului sa te indeparteze de oamenii dragi sufletului tau. Elibereaza trecutul si bucura-te de un prezent luminos cu toti cei dragi tie.
Intelepciune Infinita, Dumnezeu Atotputernic si Atotcuprinzator, binecuvanteaza toate fiintele din aceasta lume cu Slava si Lumina Ta Divina. Fie ca noi toti sa traim in iubire si in armonie unii cu altii, iar in inima noastra sa se nasca pentru totdeauna Flacara Iubirii si al Sprijinului neconditionat. Amin. Asa sa fie si asa ESTE!


Trei ingeri zboara-n asfintit. Doi tac si unul a grait: - "E linistea atat de mare... Aud cum se deschide-o floare." Trei ingeri zboara-n asfintit. Doi tac si unul a soptit: - "E linistea atat de sfanta... Aud cum stelele isi canta." Trei ingeri zboara-n asfintit. Toti tac si unul s-a gandit: "Ce zgomote infricosate... Aud o inima cum bate."


Folosiţi-vă energia în iubire, folosiţi-o în acţiuni creatoare, în prietenie, în meditaţie; îndreptaţi-vă spre ceva care sa vă înalţe. Şi cu cât vă înalţati mai mult, cu atât întâlniţi mai multe izvoare de energie care stau la dispoziţia voastră. Depinde numai de voi. (Osho)


Zilnic se intampla minuni. Merg in interiorul fiintei mele pentru a dizolva sabloanele, modelele ce au creat suferinta si ACUM accept vindecarea si ajutorul Divin.
Marea Evanghelie a lui Ioan, 111/12 (8)
 „Eu sunt Mântuitorul! 'Cum este posibil?', se întreabă fiinţele umane moarte şi oarbe, la fel ca o piatră. Eu vă răspund: Eu nu vindec trupul nimănui, dar dacă sufletul nu este prea prins în cătuşele cărnii, Eu îl eliberez şi trezesc, pe cât este posibil, spiritul dinlăuntrul lui. Spiritul fortifică pe loc sufletul, care devine astfel eliberat, putând să vindece într-o clipă toate bolile trupului, restabilind echilibrul acestuia. Acesta pare un miracol, dar în realitate nu este altceva decât metoda cea mai naturală de vindecare a trupului! Cine are, poate dărui; cine nu are, nu are nimic de oferit. Cine dispune de un suflet viu, care trăieşte în armonie cu spiritul şi cu ordinea divină dinlăuntrul lui, poate elibera şi sufletul fratelui său. Dacă sufletul acestuia nu este prea ingropat în carne (nu s-a identificat complet cu aceasta), el va putea fi trezit, vindecând apoi singur trupul bolnav. Dar dacă medicul însuşi are sufletul bolnav, mai mult mort decât viu, cum i-ar putea oferi el altui suflet ceea ce îi lipseşte lui însuşi?" 
“Binecuvântată fie această zi, fie ca eu să o fac specială în vreun fel. Binecuvântată fie viaţa mea, fie ca eu să o tratez cu dragoste şi grijă. Binecuvântaţi să fie toţi oamenii, fie ca eu să văd bunătatea în fiecare. Binecuvântată fie natura, fie ca eu să îi observ frumuseţea şi minunăţiile. Binecuvântat fie adevărul, fie ca el să-mi fie mereu cel mai bun prieten. "Suntem simfonii ambulante... fiecare celula din corpul nostru isi canta propriul cantec." http://coltisorderai.blogspot.ro
Viata mea, cuvintele mele, inima mea, toate iti apartin Tie, Doamne! Faca-se Voia Ta in Toate! Mintea mea a devenit mintea Ta, corpul meu a devenit Corpul Tau, Spiritul meu este Unul cu Spiritul Tau. Vino Tu si traieste prin mine. Binecuvanteaza-mi fiinta si inalta-mi Spiritul, pentru a simti splendoarea uniunii cu Tine! Multumesc. AMIN.ASA SA FIE,SI ASA ESTE!
„Da, Doamne, cred: şi cred din ce în ce mai puternic, pentru că nu este doar o încercare de a mă consola, ci de a mă desăvârşi, tu eşti la originea impulsului şi la sfârşitul acestui drum, pe care toată viaţa mea nu pot decât să îl urmez. Şi tu eşti cel care însufleţeşti pentru mine, cu omniprezenţa ta, miriada de influenţe cărora mă supun permanent. În viaţa care izvorăşte din mine şi în materia care mă susţine găsesc mai mult decât darurile tale. Te găsesc pe tine însuţi care mă faci să particip la existenţa ta. O, Doamne, a cărui chemare precede prima noastră mişcare, dăruieşte-mi aspiraţia de a exista – pentru ca, prin acea sete divină care este darul tău, accesul la marile ape să se deschidă în mine. Nu mă lipsi de setea divină de viaţă, acea energie primordială. Şi tu, a cărui înţelepciune iubitoare îmi dă formă din toate formele şi întâmplările lumii, ajută-mă să pot să cred, să cred cu înflăcărare şi mai presus de orice, în prezenţa ta activă.” ~Teilhard de Chardin, Imnul Universului

IERTAREA sa ne primeneasca Inimile de vina greselilor si greutatilor trecutului, CONSTIENTIZAREA momentului "Acum" sa ne limpezeasca Mintile de gandurile prea multe si prea-lumesti, RESPIRAREA in Ritmul Propriu sa ne readuca Sanatatea in trupurile noastre, ACCEPTAREA Prezentei Lui "Sunt Cine Sunt" sa ne calauzeasca spre Acasa, IUBIREA si INTELEPCIUNEA Lui Christos sa ne inspire zi de zi precum in vechime au luminat pe fericitii contemporani ai LUI IISUS! NAMASTE! "Încurajat să intru în mine însumi, călăuzit de Tine, am intrat în adâncul inimii mele... O, Adevăr veşnic şi Iubire adevărată şi scumpă Veşnicie! Tu eşti Dumnezeul meu, după tine suspin ziua şi noaptea... Târziu de tot Te-am iubit, O, Frumuseţe atât de veche şi atât de nouă, târziu de tot Te-am iubit! Şi iată, Tu erai înăuntrul meu şi eu eram afară, şi acolo Te căutam... Tu erai cu mine şi eu nu eram cu Tine. Mă ţineau departe de Tine acele creaturi care, dacă nu ar fi în Tine, nici măcar nu ar exista. M-ai chemat, ai strigat, ai spart surzenia mea. M-ai luminat, m-ai străfulgerat şi, în cele din urmă, ai vindecat orbirea mea. Ai suflat peste mine parfumul Tău şi eu l-am respirat şi acum mă topesc după Tine. Te-am gustat şi acum mi-e foame şi sete de Tine!" SF.AUGUSTIN



http://oameniprintresrele.blogspot.ro