miercuri, 20 noiembrie 2013



Suferinţa are sens şi utilitate pentru Spirit, dupăcum scrie celebrul autor Eckhart Tolle

«Egoul spune: „N-ar trebui să sufăr”, iar gândul vă provoacă şi mai multă suferinţă. Adevărul este că trebuie să acceptaţi suferinţa, tocmai pentru a o putea transcende. Suferinţa are un scop nobil: evoluţia conştiinţei şi arderea egoului. Omul de pe cruce reprezintă o imagine arhetipală.» 


Iată o rugăciune inspirată: «Dă-mi, Doamne, putere să schimb ceea ce pot schimba, răbdare să suport ceea ce nu pot schimba, şi înţelepciune să discern între cele două situaţii

Merca - Mer-Ka-Ba

Ascensiunea implica un proces prin care organismul uman se transforma in lumina si este transpus intr-o lume noua printr-o nastere incredibila. Acesta este realizat printr-o meditatie care necesita mintea, inima, trupul si spiritul sa se integreze complet intr-un singur model de lumina si sa transceada limitele umane ale acestei realitati.
Acest concept despre Mer-Ka-Ba ca fiind un vehicul pentru ascensiune nu este nou. Este foarte, foarte vechi. In Biblie exista referinta catre Ezekiel si roti prin care Ezekiel ascensioneaza in Rai. Aceasta era Mer-Ka-Ba.

In Tora, se face referire la Merkavah (asa cum este scris in ebraica), care are doua sensuri diferite: unul este sensul cuvantului "car", care este un vehicul, iar celalalt este "Tronul lui Dumnezeu". Cand cele doua definitii sunt combinate, adevaratul sens prinde viata.

In Egiptul antic, acest model primar a fost numit Mer-Ka-Ba. Au fost de fapt trei cuvinte, nu unul. Mer a insemnat un fel de lumina care se roteste in interiorul sau. Ka insemnat spirit, in acest caz, referindu-se la spiritul uman. Ba a insemnat corpul uman - desi ar putea insemna, de asemenea, conceptul de realitate pe care spiritul il detine. Si astfel intregul cuvant in Egiptul antic face referire la o lumina rotativa, care transporta spiritul si corpul dintr-o lume in alta.
Am petrecut o data cateva ore cu Credo Mutwa, liderul spiritual al tribului Zulu din Africa. El mi-a explicat ca Merkaba (un cuvant) a fost un cuvant Zulu care insemna un vehicul spatiu / timp / dimensiune. El mi-a spus ca, potrivit legendei Zulu intregul sau trib venise dintr-o alta dimensiune aici, pe Pamant, folosind Merkaba.

Ce este de fapt Mer-Ka-Ba? Din punct de vedere tehnic, este un camp electro-magnetic care exista la aproximativ patru grade Kelvin, fiind gasit in primul rand in domeniul microundelor - cel putin in a treia dimensiune - si este in intregime de natura geometrica. Concret, geometria folosita se numeste ''Geometria Sacra''. Aceasta geometrie particulara, se regaseste in modele de creatie a tuturor lucrurilor din intreaga Creatie.


merkaba geometry, geometrie corp lumina, mer-ka-ba, activare merkaba, meditatie merkaba, trezirea inimii iluminate Campul Mer-Ka-Ba este extrem de complex, care implica cele cinci solide platonice si alte poliedre sacre. Se crede ca se extinda prin toate dimensiunile posibile si universurile paralele, si poate schimba natura sa, de la electro-magnetic la orice este necesar.

Una dintre functiile Mer-Ka-Ba, cum am spus, este de a se comporta ca vehiculul care duce spiritul si corpul in urmatoarea lume. Totusi, aceasta functie - si de cele mai multe alte posibilitati - sunt imposibil de obtinut pana cand ceva se schimba in interiorul persoanei. Mer-Ka-Ba este situat in jurul corpul uman ca o matrice tridimensionala geometrica, care este nefunctional si in stare latenta, asteptand momentul potrivit. Atunci cand spiritul care traieste in corp isi aminteste ca este acolo si incepe sa schimbe anumite aspecte ale sale, o transformare incredibila incepe sa creasca.

Tiparul Mer-Ka-Ba este gasit in intreaga natura, cum ar fi in aceasta fotografie a galaxiei. Mer-Ka-Ba se extinde in toate dimensiunile posibile, si in fiecare dimensiune utilizeaza legile acelei dimensiuni ca sa se manifeste.

Se credea in antichitate, si chiar scris de evrei, ca Merkavah ar putea fi pornit de catre anumite principii in meditatie. Acest lucru implica modificari de respiratie, modificari in minte, inima,corp, care modifica modul in care o persoana percepe realitatea. Din perspectiva mea, acesta este inceputul "Iluminarii".

Si totusi este evident ca Mer-Ka-Ba poate fi, de asemenea, "activat", vorba celor din New Age si prin alte metode pe langa instructiunile stilului masculin folosind modificarile respiratiei mentionate mai sus. MerKaBa poate deveni, de asemenea, functional prin metode care sunt pur feminine. Prin trairea adevarata a calitatilor, cum ar fi iubirea, credinta, increderea, adevarul si compasiunea, Mer-Ka-Ba reveni spontan la viata. Cu alte cuvinte, caracterul foarte curat uman se poate transpune intr-un camp Mer-Ka-Ba viu in jurul persoanei, chiar daca acea persoana nu stia initial ca este acolo.

Si da, absolut, Mer-Ka-Ba este viu, este un camp care traieste, nu doar un camp pur mecanic de energie. Deoarece este un camp viu, raspunde la gandirile si sentimentele umane, si este calea de a te conecta cu campul. Astfel, "computerul" care ghideaza Mer-Ka-Ba este mintea umana si inima. Posibilitatile sunt nelimitate.
La un moment specific (nu neaparat in aceasta viata), din viata unei persoane campul Mer-Ka-Ba poate reveni la viata. Atunci cand se intampla acest lucru, o schimbare electro-magnetica se produce, care duce la urmatorul rezultat: un disc de energie care provine dintr-un loc minuscul de la baza coloanei vertebrale se extinde rapid pe un diametru de aproximativ 8 - 9 metri in jurul corpului. Acest disc poate fi usor de perceput prin mijloace stiintifice, iar in cazul in care informatia Fortele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii este corecta, el poate fi detectat prin satelit. Cu alte cuvinte, armata poate vedea oamenii care isi activeaza Mer-Ka-Bas, si sa-i urmareasca cum se misca pe suprafata Pamantului.
Avand in vedere ca numarul de persoane care au facut acest lucru este acum de ordinul milioanelor, este o priveliste destul de comuna acum. Ceea ce atrage atentia asupra sa, este explozia magnetica enorm de puternica ca rezultat al expansiunii discului. Insa acest lucru poate fi usor facut invizibil prin intentie, de cei care isi activeaza Mer-ka-Ba, daca doresc acest lucru.
Campul Mer-Ka-Ba este bine cunoscut de majoritatea guvernelor mai puternice din lume. Sunt sigur ca guvernul nostru a folosit Mer-Ka-Ba, in Experimentul Philadelphia 1943 si 1983 si Experimentele Montoc - in experimentele de control al mintii si explorari dimensionale, si in controlul vremii. Si sunt la fel de sigur ca Rusia utilizeaza Mer-Ka-Ba, in programele lor de spionaj si in sistemele de aparare.
Dar, indiferent de experimentele guvernelor, Mama Pamant, rasa umana, si noi, ca indivizi putem profita de aceasta intelegere si cunoastere. Amintirea campului Mer-Ka-Ba este in crestere peste tot in lume. Din punctul meu de vedere, aceasta amintire globala este o parte din desfasurarea naturala a evolutiei ADN-ului cosmic. Mer-Ka-Ba va fi amintit acum, deoarece acesta este momentul sa ne amintim.
Da, cred, la fel ca aproape toate civilizatiile antice, ca exista momente specifice in istoria omenirii cand au loc salturi mari in intelegerea umana, ca si in cazul civilizatiilor antice: sumerienii, egiptenii, si civilizatiile din Valea Indus.
Cred cu adevarat simt ca am ajuns intr-un alt unul dintre aceste momente marete ale istoriei umane, cand lumina stralucitoare se extinde in intreaga lume, si un alt salt imens in constiinta umana apare. Si, prietenii mei, cred cu adevarat ca, din experienta mea personala, ca Mer-Ka-Ba este o usa sau o fereastra dimensionala catre un nivel superior de constiinta care ar putea fi un catalizator pentru aceasta schimbare mare numita ascensiune.
Caracterul tau este cheia ascensiunii tale. Indiferent de cine esti in acest moment, bun sau rau, ai posibilitatea sa modifici caracterul tau. Ca si pierdea in greutate, este complet sub controlul tau daca te concentrezi.

Valorile masculine a stelei MerKaBa
activare merkaba, tehnica merkaba, meditatia merkaba, merkaba activation, sacred geometry, geometrie corp lumina, mer-ka-ba, drunvalo melchizedek, trezirea inimii iluminate


Nu conteaza cat de mult veti incerca sa cunoasteti si sa intelegeti Merkaba din perspectiva geometriei sacre, niciodata nu va fi suficient. Singurul mod prin care o puteti activa pe deplin la capacitatea maxima este prin a va lasa scaldati in iubire. Iubirea este mai mult decat necesara, ea fiind insasi MerKaBa. Fiindca acest camp de lumina, nu este ceva diferit de voi ci MerKaBa sunteti chiar voi! Este canalul central care permite energiei vietii, pranei sau chi sa curga in voi, caci este ceea ce vine de la Dumnezeu si se intoarce la Dumnezeu. Este legatura voastra intima cu Dumnezeu. Este ceea ce face ca Dumnzezeu si voi sa fiti una. Iubirea reprezinta jumatate din lumina care se misca in jurul vostru, iar cunoasterea este cealalta jumatate. Cand iubirea si cunoasterea devin una, Christos va fi intotdeauna prezent.

Valorile feminine a stelei MerKaBa
activare merkaba, tehnica merkaba, meditatia merkaba, merkaba activation, sacred geometry, geometrie corp lumina, mer-ka-ba, drunvalo melchizedek, trezirea inimii iluminate

Veti trai schimbari majore in viata, la doar cateva zile sau saptamani de cand va activati MerKaBa. Vor disparea acei prieteni si relatii care au stat in drumul vostru spiritual si vor aparea altele noi care va vor sustine pe drumul vostru. Tot ceea ce v-a impiedicat sa cresteti spiritual va disparea si va apare tot ceea ce aveti nevoie. Este o lege spirituala, asa cum veti constata curand daca alegeti sa intrati in aceasta cunoastere prin intermediul chakrelor superioare si MerKaBa. Va spunem toate acestea sa nu fiti surprinsi. Odata ce Viata devine constienta de trezirea voastra, va va asista evolutia si va va dezvalui toate posibilitatile pe care le veti putea folosi. Cunoscand si folosind puterea corpului de lumina puteti aduce in echilibru atat in viata voastra cat si in jurul vostru. Odata ce invatati cum sa utilizati propiul corp de lumina, veti vedea cum totul se poate schimba. Atentie! Voi sunteti mult mai mult decat ceea ce credeti ca sunteti. Marele Spirit traieste in voi, iar daca intentiile voastre sunt corecte, totul este posibil prin voi. Va puteti vindeca pe voi, precum si lumea in care traiti, iar daca iubirea voastra este suficient de mare, puteti de asemenea sa o ajuati pe Mama Pamant in procesul de inaltare catre o noua dimensiune.

Voi stiti toate acestea, nu este nimic nou pentru voi, doar ati uitat intr-o anumita clipa din timp. Voi ati utilizat MerKaBa de atatea ori pe parcursul vietilor voastre de-a lungul spatiului, timpului, materiei si diferitelor dimensiuni de existenta si va veti aminti cand aveti nevoie cu adevarat.

VIATA ESTE MINUNATA

Traim intr-o lume care exista doar in mintea lui Dumnezeu. Este doar lumina. Folosind geometria sacra, spiritul Mama / Tata al viatii a creat un univers de lumina pentru ca noi sa ne jucam si sa ne iubim unii pe altii. Noi suntem copii lui Dumnezeu. Marele Spirit se exprima prin fiecare dintre noi si vorbeste despre lumi de constiinta mult peste viata obisnuita a umanitatii. Noi detin in noi un potential atat de mare ca, daca am toate adjectivele in dictionar ar fi comprimate intr-un singur cuvant, acesta tot n-ar putea descrie pe deplin maretia innascuta ce straluceste din ochii unui singur copil obisnuit.
Aveti posibilitatea de a alege. Puteti continua sa traiati viata din perspectiva umana normala , caz in care singurul motiv pentru a fi in viata este de a castiga confort prin lucruri materiale sau pentru a castiga controlul asupra altor fiinte umane prin forta sau poti realiza ca lumea exterioara nu este ceva de luat in posesie, ci mai degraba o oportunitate de a exprima bucuria si dragostea in viata ta. Lumea exterioara si lumea noastra interioara sunt una.
Respirati adanc forta vietii in chakrele voastre stralucitoare, sii permiteti-i campului Mer-Ka-Ba sa traiasca. Deschideti-va inima fara frica spre necunoscut si priviti cu ochii unui copil in ochii lui Dumnezeu din fiecare persoana care sta in fata voastra. Este totul atat de simplu.

http://www.universulsacru.ro

Atunci când o fiinţă umană îşi trezeşte din ce în ce mai mult în universul ei lăuntric demnitatea, aceasta o face să se înalţe în mod spontan deasupra celorlalte fiinţe umane care deocamdată nu şi-au trezit această virtute. O asemenea fiinţă umană este însă conştientă că energia subtilă, elevată a demnităţii nu provine în realitate de la ea. Prin intermediul unei profunde cunoaşteri de sine, o asemenea fiinţă umană descoperă că, de fapt, energia subtilă, elevată a demnităţii este nesfârşită şi provine de la Dumnezeu. Un proverb folcloric spune: „Chiar dacă buzunarele tale sunt goale, veghează pentru ca pălăria ta să rămână dreaptă aşa cum trebuie“.
Scufundându-ne plini de extaz în inimă,
descoperim totul cel vast şi nebănuit.
Acolo Îl găsim pe DUMNEZEU
care ne aşteaptă misterios şi veşnic răbdător.
Noi înşine existăm acolo şi suntem revelaţi
în profunzimile sufletului ca o divină capodoperă.
Din preaplinul de iubire care ne apare atunci,
dăruim mereu iubire celor care vin către noi
şi sunt pregătiţi să o primească.
Astfel devenim un stâlp uriaş de lumină
în jurul căruia creşte şi înfloreşte viaţa spirituală.
Rând pe rând abandonăm astfel toate vălurile
care ne acoperă şi ajungând la esenţă ne revelăm 

veşnicul Sine, care este o scânteie din DUMNEZEU Tatăl.
Descoperindu-L pe DUMNEZEU, descoperim astfel totul,
şi apoi încântaţi avem revelaţia că, în realitate,
totul se oglindeşte în inima noastră.
Iubirea ne inundă ca un fluviu tumultuos fiinţa
şi devine hrana cea magică a sufletului
atât pentru noi, cât şi pentru ceilalţi.
Prezenţa lui DUMNEZEU în noi este
un Soare de lumină divină, fericire şi inspiraţie.
Atunci când iubim frenetic şi fără măsură,
urmăm cu uşurinţă şi îmbătaţi de extaz
calea regală a inimii extaziate de prezenţa lui DUMNEZEU.
Descoperim apoi mereu că inima are raţiuni
pe care raţiunea nu le cunoaşte.
Iubind totul Creaţiei Sale,
DUMNEZEU se oglindeşte fără încetare în noi
şi atunci Îl savurăm pe DUMNEZEU
sub forma iubirii nesfârşite.
Atunci inima îmbrăţişează totul
şi iubirea devine sângele pe care îl simţim
pulsând fără încetare în întregul univers.
Descoperim astfel, mintea cea plină de înţelepciune
a lui DUMNEZEU care se află dincolo de tot şi de toate.
Ea este în veşnicie prezentă în întregul univers.
Gândurile lui DUMNEZEU s-au materializat
într-un anume mod şi au manifestat în final
cele trei universuri.
Iubirea Sa învăluie în veşnicie totul.Întregul MACROCOSMOS se oglindeşte în noi
şi fiecare dintre noi este una cu el.
Chiar dacă nu bănuim deocamdată aceasta,
DUMNEZEU este în noi şi noi suntem fără încetare în El.
Devenind o picătură ce se reintegrează
în marele ocean al manifestării,
viaţa divină se revarsă în noi şi astfel extazul ne topeşte.
Atunci când iubeşti fără măsură
eşti îmbrăţişat de tot şi cuprinzi cu inima
totul ce ţi se revelează în oceanul cel misterios al manifestării.
Abia atunci descoperim că tot ceea ce s-a trezit în noi
există în afara noastră în veşnicie
şi DUMNEZEU contemplă totul de dincolo de toate.
Atunci realizăm că suntem nemuritori
şi nu vom muri niciodată.
Pentru noi atunci iubirea este totul
şi bucuria iubirii ne expansionează în nemărginire.