vineri, 11 octombrie 2013



M-as pierde cu tine in etern.
piptu-mi tanjeste.
Te-as respira in zorii diminetii.
te-as desena in clipele vietii.
Sufletu-mi vorbeste.

M-as adaposti la pieptul tau.
Te-as mangaia si chema.
Sa-mi canti din puritatea inimii.
Sa-mi canti orice.
Sa-mi vorbesti orice.
Sa-mi amintesti ca sunt orice.
Sa-mi deschizi Poarta inimii
Si mereu  din adancul Ei
Sa renasca cantecul vietii eterne.

Mi-as atinge buzele de a ta ureche
Si incet ti-as sopti:
prin tine Universul vorbeste
In sunete ancestrale.
Mi-as aminti ca sunt trecatoare.
Si ca aceasta clipa este unica si eterna.
Ti-e data Tie.
S-o inalti si s-a chemi in tine.
Dincolo de noi, dincolo de timp,
Candva Acolo Sus,
Ne vom reintalni
Si ne vom aminti.
Ca am respirat in doi,
Departe, noi,
Dar, traind in noi.

Sa-mi canti mereu, Cantul cel Sfant!




 alegE-L 

Alege-l pe acela al carui suflet il cheama pe al tau si care te vede cu adevarat, care este suficient de curajos incat sa isi doreasca sa lupte pentru tine. Primeste-i mana si ghideaza-l cu blandete catre inima ta, acolo unde-ti poate simti caldura, unde se poate odihni, unde isi poate arde poverile sale grele, in focul inimii tale. 
Priveste in ochii lui profunzi si simte ce zace acolo, latent, treaz, timid sau in asteptare! 
Priveste in ochii lui si percepe-i pe tatii si bunicii din spatele lui, cu toate razboaiele lor, luptand intr-un timp indepartat, intr-un loc indepartat! Priveste, fara a judeca, la durerile si lupta lor, la chinul si vinovatia lor, si lasa-le sa plece! 
Simte-i povara de veacuri si aminteste-ti ca ceea ce cauta el isi afla refugiul in tine

Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, iubeste-l cu adevarat!
 Stai in fata lui, in deplina maiestate a feminitatii tale, in respiratia vulnerabilitatii, in joaca inocentei copilaresti, in profunzimea mortii, inflorind, oferind si permitandu-i puterii sale de barbat sa paseasca inspre tine, inotand amandoi, in pantecul pamantului, in cunoasterea tacuta. Iar atunci cand el se va retrage, pentru ca o va face, fugind in pestera lui, aduna-ti stramoasele in jurul tau, inconjurandu-te de intelepciunea lor. Asculta-le soaptele blande, calmandu-ti inima inspaimantata de copila, indemnandu-te sa stai nemiscata si sa astepti rabdatoare intoarcerea lui, cantand langa usa un cantec de amintire, o proorocire in plus. 

Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, iubeste-l cu adevarat
Iubeste-l suficient incat sa fii goala si libera sa-ti deschizi corpul si sufletul inspre ciclul nasterii si al mortii, multumindu-i pentru aceasta oportunitate. Atunci cand dansati impreuna prin vanturile tulburi si padurile linistite, fii indeajuns de curajoasa pentru a fi fragila si lasa-l sa bea din petalele gingase ale fiintei tale! Arata-i ca te poate tine in brate si te poate proteja. Cazi in bratele lui si ai incredere ca te poate prinde chiar daca ai fost scapata de o mie de ori inainte. Invata-l cum sa se abandoneze, abandonandu-te pe tine, si cufunda-te in inima Universului
Daca vrei sa schimbi lumea, iubeste un barbat, iubeste-l cu adevarat
Incruajeaza-l, hraneste-l, ingaduie-l, asculta-l, imbratiseaza-l, vindeca-l si, la randul tau, vei fi hranita si sprijinita, si protejata de brate puternice, ganduri clare si sageti precise, pentru ca el poate, daca il lasi, sa fie tot ceea ce tu visezi! 
Daca vrei sa iubesti un barbat, iubeste-te pe tine insati, iubeste-ti fratele, fiul, fostul partener; 
de la primul baiat pe care l-ai sarutat, pana la ultimul dupa care ai oftat
Multumeste pentru daruri si pentru revelatia intalnirii cu cel care sta in fata ta acum
Gaseste in el samanta a tot ce este nou si solar, o samanta pe care o poti hrani si din care puteti creste o lume noua, impreuna!






impresionant. emotionant. cuvintele nu isi au locul ..Traiti acest video! multumesc cu multa recunostinta celui de la care l-am primit!