marți, 19 martie 2013

Pasi catre inaltare. Versuri - Anca Revnic

Totul a pornit de la o intrebare: “ Eu cine sunt? ”.
Sunt unii oameni curajosi care isi pun această intrebare. Sunt mulţi alţii, pe langa care viaţa trece, făra să stie cine sunt si ce rost au pe Pămant.

Opreste-te o Clipa si reflectă…Tu, stii cine esti?

Să-ţi spun răspunsul meu, care a venit odata cu prima poezie: “Azi stiu cine sunt/ O flacară, un soare, un gand/ Venit de departe, pe Pămant!”.

Mi-am dat seama că ochii mei, desi vedeau… vedeau doar ce vroia mintea să vadă.

Şi a aparut in adancul sufletului meu o dorinţa de a afla Adevarul. M-am intrebat…”In ce lume am trăit pană Acum?”.

Acum stiu că ceea ce trăiam era o iluzie, asa cum spun si marii maestrii care au fost sau sunt pe Pămant. Şi asa a inceput Trezirea! Era doar un pas…dar un pas decisiv! Călatoria in descoperirea de sine a continuat.

Vremea iluziilor si a uitarii s-a terminat!

Acum ne readucem aminte tot mai mulţi, cine suntem, de unde venim si in ce direcţie ne indreptam. Vedem cu totii că ceva in lume se schimbă, asta pentru că in noi se schimbă ceva, exteriorul fiind doar o reflecţie a interiorului nostru.

Pămantul ascensionează, trecem dintr-o lume a dualitatii, inapoi in Unime, mai strălucitori,mai iubitori si cu mai multă experienţa si cunoastere.
Totul constă in alegerea noastră, dacă dorim să ne inalţăm odata cu Pămantul,sau mai dorim să experimentăm dualitatea.

Eu am ales să ascensionez si totul s-a aranjat astfel incat alegerea mea să fie respectata si să fiu pe calea pe care mi-am ales-o.

M-am hotarat să fiu eu schimbarea pe care vreau să o vad in lume!

Astfel acest volum de poezii a fost creat, din iubire pentru tine suflete...pentru noi, pentru Întreg, căci tu si eu una suntem mereu!