duminică, 3 februarie 2013


Peter Alexander McWilliams

A alege ceea ce vrei sa faci, si cand sa faci acel lucru, este un act de creatie.


..calatoria spre dezvoltarea personala insa pe drumul meu am mers dincolo de aceste adevaruri, pornind in cautarea unui adevar suprem, si acelui loc care sa iti aduca pacea, fericirea si iubirea pentru totdeauna. Te invit in acest coltisor, pe Tine tanara domnisoara, doamna spre a ne  cunoaste si spre a descoperi  impreuna cine suntem mai presus de varsta, culoarea parului, aspect fizic si stil vestimentar. Cum sa te cunosti pe tine insati, cum sa ai parte de viata mult visata, cum sa traiesti la un  nivel superior si cum sa faci fata problemelor care apar pe drumul spre destinatie. Exista o parte a vietii care este magica, si exista un paradis pe pamant, la care putem ajunge fiecare dintre noi. Fiecare are inauntru un maestru,si o data ce il descoperi, vei gasi tot ceea ce ai cautat vreodata.
Cine sunt eu?
Am inceput sa scriu pentru mine, pentru tine, pentru noi pentru ca suntem unul si pentru ca toti meritam sa vedem maretia din noi.
”Nu conteaza anii din viata ta, conteaza viata din anii tai”- Abraham Lincoln
Daca esti aici gandindu-te ca varsta are importanta in procesul dezvoltarii tale si ca nu mai ai nici o sansa sa fii o femeie cu adevarat implinita, fericita, poti alege sa ramai sau sa pleci!
Tu alegi!
Esti frumoasa, ai tot ce iti doresti, esti o adevarata opera de arta feminina, Atunci poti alege sa pleci sau sa ni te alaturi si impreuna sa impartasim experientele si pragurile prin care am trecut, sa oferim una alteia solutii care au functionat pentru noi , putere, energie si empatie.
Am ales sa scriu pentru mine si pentru Voi din pasiunea de a trai, din pasiunea de a darui celorlati si din pasiunea pentru zambete. Al meu  si al Vostru….

 http://artafeminina.ro

Pentru a da viata femeii autentice si increzatoare din tine, descopera...

Cum Sa Te Indragostesti De Tine Pentru A Elimina Suferinta Pe Care O Traiesti Si Pentru A-ti Imbunatati Stilul De Viata Semnificativ

"Pentru ca fara iubire de sine nu vei ajunge NICIODATA la implinirea personala in NICIUN domeniu al vietii tale"

Nu o spun doar eu, o spun toti psihologii si maestri spirituali, iar eu chiar am simtit diferenta...
 Cred cu tarie ca nici o femeie nu ar trebui sa traiascafara sa se indragosteasca de propria sa persoana, si odatainvatata aceasta lectie vei reduce semnificativ suferinta din viata ta. Vei ajunge intr-un timp de doua ori mai scurt la indeplinirea obiectivelor din viata ta si la a trai dragostea pe care o doresti.
Departe de a fi un indemn feminist si narcisic, ''Indragosteste-te de tine'' este un mesaj de la femeie la femeie, de la inima la inima creat sa scoata la iveala resursele pe care le ai pentru a trai viata pentru care ai fost creeata.
 Constiinta feminina se extinde si ne aflam pe drumul de intoarcerecatre autenticitate. Este cursul iminent pentru umanitate! Este momentul sa te redescoperi, sa inveti (sa-ti amintesti) sa te iubesti pentru ca esti o fiinta speciala.

Povestea mea...

Numele meu este Cristina Miculete si vreau sa-ti impartasesc un lucru care mi-a schimbat viata radical.
In urma cu cativa ani eram intr-o perioada extrem de nefericita a vietii mele. Ma aflam intr-o relatie  care imifacea mai mult raudecat bine, dar din care nu puteam sa ies, locul de munca nu ma mai implinea, insa nu aveam curajul sa iau decizia de a schimba acest lucru si viata mea sociala era la pamant.
Dincolo de toate acestea, uitasem sa mai zambesc si in interiorul meu simteam un zbucium permanent. Aveam un gol in suflet de care nu stiam cum pot sa scap si tot ceea ce traiamma consuma de-a dreptul.
Nu aveam nici cea mai mica idee ca sursa  tuturor problemelor mele eram eu.
Dupaputin timp relatia mea  de cuplu  s-a sfarsit si o data ce acest lucru s-a intamplat am simtit ca lumea mea se prabuseste. Eram atat de agatata si dependenta de aceasta relatieincat nu mai stiam sa fiu singura cu mine insami. Nu puteam nici sa stau in casa dupa aceasta despartire , simteam ca innebunesc de-a dreptul si adormeam mereu plangand.
Fugeam in biserica pentru ca aveam senzatia ca acolo pot sa linistesc furtuna din sufletul meu si o faceam pentru scurt timp.
Intr-o seara m-am pus in pat si  m-am intrebat de ce mi se intampla mie toate astea?
Raspunsul a venit negresit si o voce interioara mi-a soptit:
"Ceva nu faci bine. E clar ca modul in care ititraiestiviata in acest moment este ceea ce iti aduce atatasuferinta. E timpul sa nu mai faci compromisuri si sa faci lucruri care iti displac. Sufletul tau e clar nemultumit."
In acel moment undeva in interiorul meu am simtit o schimbare. Am constientizat ca eu eram singura responsabila pentru problemele mele si doar eu pot face ceva sa schimb acest lucru.
Dupa aceasta intamplare, o multime de sincronicitati au inceput sa apara. Cineva m-a intrebat la un moment dat daca stiu ce e fizica cuantica iar eu am spus ca nu. M-a indemnat sa caut si astfel a inceput o noua calatorie.  Mi-am dat seama ca mesajele cu ceea ce avem nevoie sa facem sunt peste tot in jurul nostru, trebuie doar sa deschidem ochii sa le vedem.
Am inceput sa caut despre fizica cuantica si am ajuns la legea atractiei si implicit domeniul dezvoltare personala si spirituala.  O data cu asta, am inceput sa studiez mai mult psihologia si usorusor , mi-am dat seama care era problema mea numarul 1.
Am realizat atunci ca am o mare problema cu iubirea  si stima de sine.
Aceasta lipsa a iubirii de sine, imi distrusese relatia, aceasta lipsa a iubirii de sine ma tine blocata intr-un loc de munca nesatisfacator, aceasta lipsa de iubire de sine, era sursa zbuciumului si golurilor mele interioare .
A fost poate cea mai mare realizare a vietii mele si acel moment a fost inceputul unei alte vieti pentru mine. Am inceput sa lucrez cu mine, pas cu pas, si o data cu acest drum, mi-am redescoperit vocatia, mi-am recastigatlinistea interioara si bucuria de a trai. Am stat doi ani de zile fara sa fiu implicata in vreo relatie, pentru a reusi sa fiu mai intai singura cu mine, multumita cu mine, fericita eu insami. Si am reusit.
Fara ani de terapie, ci doar lucrand eu cu mine insami si cred eu, cu inspiratia divina, sa redescopar cine sunt cu adevarat si sa ma iubesc pe mine insami, pentru a putea darui in jurul meu si mai multa dragoste.
Dupa ceva timp am inceput sa scriu, asa cum o faceam si in liceu,  din ce in ce mai mult sa aprofundez domeniul dezvoltarii personale si spirituale. O data cu toate informatiile ce le descopeream, testam pe propria persoana ce functioneaza, si mai mult decatatat, intr-un mod spontan si natural viatama punea in fata experientelor pe care le aveam de trait ca sa cred ca tot ceea ce aflasem la nivel de concept, chiar este real.
In scurt timp am realizat care este pasiunea mea si ce vreau sa fac in viata si mi-am dat demisia de la locul de munca. In scurt timp viata mi-a adus in cale un partener extraordinar cu care am si astazi o relatiesanatoasa si frumoasa, fara dependente si gelozie de orice fel, o relatie prin care amandoi evoluam impreuna.
In scurt timp, am gasit pacea interioara care nu a mai disparut de atunci, indiferent de circumstantele exterioare, si toate aceste lucruri pentru ca mi-am dat seama cine sunt cu adevarat si astfel am ajuns sa ma iubesc pe mine si sa am incredere in mine.
Nu am sa incetez sa spun niciodata ca iubirea de sine este piatra de temelie pentru evolutia si fericirea ta personala. 
Sunt sigura ca sunt o multime de femei care au aceasta problema, si le-am vazut si le vad in jurul meu si astazi, si am simtit o pornire interioara enorma sa impartasesc tot ceea ce eu am descoperit pentru a ajuta si alte persoane sa parcurgacalatoria spre iubirea de sine.
Am descoperit atunci ca iubesc oamenii si stiu ca vreau sa contribui cumva la fericirea celorlalti, si ca povestea mea, exemplul meu de viata, experientele mele si informatiile pe care eu le-am descoperit poate sa ajute multe alte femei.
Asa am creeat cartea...
 ''Am scris aceasta carte in calitate de femeie care a cautat o vreme indelungata, drumul pentru a ajunge la implinirea personala si armonia interioara. Am vrut sa transmit femeilor din toate generatiile ce am descoperit si cat de mare este puterea iubirii de sine pentru a atinge starea de implinire pe care majoritatea o cautam.
Fie ca iti doresti o relatie sanatoasa, fie ca iti doresti si abundenta si prosperitate sau pur si simplu pace sufleteasca, am gasit ca pana nu te indragostesti nebuneste de tine, pana nu te accepti pentru cine esti, vei cauta in zadar in exterior ceva care sa-ti umple golul din suflet.''

 Am scris aceasta carte pentru toate femeile din lumea intreaga. Fie ca esticasatorita, adolescenta, singura sau intr-o relatie, te invit sa citesti aceasta carte.

 Inceteaza sa mai astepti un salvator si sa cersesti iubirea. Trebuie sa te iubesti TU mai intai!

 De ce sa nu fii tu cea care selecteaza drumul pentru viata in loc sa astepti ca viata sa selecteze drumul pentru tine?


Si Totusi De Ce Este ESENTIAL Sa Te Iubesti?

Pentru ca lipsa iubirii de sine reprezinta cel mai mare blocaj in calea fericirii personale

Pentru ca lipsa iubirii de sine te blocheaza in a atrage partenerul ideal pentru o relatie romantica sanatoasa

Pentru ca lipsa iubirii de sine este sursa comportamentului adictiv si autodistructiv care cu siguranta nu itiserveste

Pentru ca lipsa iubirii de sine iti poate bloca sanatatea, prosperitatea si relatiile interpersonale

 A Sosit Momentul Sa Dai Jos Mastile!

Scoala si societatea nu te invata sa te iubesti pe tine, drept urmare aceasta sintagma nu este prezenta in DEX. De ce ar face-o? Interesul lor este sa ramai nesigur si guvernat de temeri pentru a te manipula mai bine sa ramai UN SCLAV! Ba mai mult, asociaza iubirea de sine cu narcisismul, egoismul. Ei bine, iti spun ca daca ajungi sa te iubesti complet iti vei transforma viata in bine RADICAL!
Ce Beneficii, Avantaje Si Privilegii Iti Va Aduce Aceasta Carte?
Vei pasi spre drumul autonomiei personale
Vei descoperi cum sa te folosesti de resursele interioare pentru a obtine rezultatele exterioare pe care le doresti
 Vei fi fata in fata cu adevarul despre tine si viata pe care ai trait-o pana in acest moment
 Vei realiza de ce traiestiastazi tot ceea ce traiesti si cum poti sa faci saltul spre o viata mai buna
 Vei descoperi care sunt portile iubirii de sine si cum poti sa le accesezi
 Vei afla cum iubirea de sine reprezinta premiza pentru excelenta in toate celelalte domenii ale vietii tale
Cateva dintre marturiile despre autoare si despre carte:
Ce Vei Gasi In Cartea INDRAGOSTESTE-TE DE TINE?
Intrebari stimulatoare care sa te ajute sa-ti dai seama care este adevarata ta pasiune si misiune in viata
 Actiuni concrete care te vor ajuta sa te eliberezi de obiceiurile care te-au sabotat pana acum
 Experiente de viata reale impartasite de autoare
 Exercitii practice care te vor ajuta sa-ti castigiincrederea, iubirea si respectul fata de tine insati
 O viziune care explica de ce sa te iubesti pe tine reprezinta primul pas spre a obtine tot ceea ce itidoresti
Pentru mai multe detalii, iata o mica incursiune printre capitole:
Capitolul 1. A venit vremea sa ne cunoastem
Cine este femeia pe care o numesti Eu? Regasirea de sine si valorile personale


Capitolul 2.Renunta la automatisme
Gândurile automate si sistemul credintelor personale. Cum poti începe sa traiesti constient , fara sa te mai lasi condusa de pornirile inconstiente care te saboteaza.


Capitolul 3.A cui viata o traiesti?
Traiesti viata pe care ai visat-o tu pentru tine sau viata pe care au visat-o altii pentru tine?


Capitolul 4. Alegerile îti hotarasc viata
Actiuni care te apropie sau te îndeparteaza de o viata împlinita.

Capitolul 5.Tu când începi?
Ce este povestea de viata si cum sa iesi din capcana lui ''Maine''


Capitolul 6.Fa pace cu trecutul si cu umbra ta
Acceptarea partilor din noi pe care ni le negam


Capitolul 7.Afirmarea de sine
Trecerea dincolo de etichetele care ne-au fost atribuite


Capitolul 8. Gradina încrederii în sine
Exercitii si tehnici pentru a-ti recapata încrederea în sine

Capitolul 9.Respecta-ti fiinta interioara
Integritatea si responsabilitatea personala. Cum îti creezi o imagine de sine pozitiva?


Capitolul 10.Ce te împiedica sa te iubesti?
Cum îti vindeci inima? Tehnici pentru întreruperea tiparelor pentru ura de sine


Capitolul 11.Capcanele autosabotajului
Manifestarea, identificarea si eliminarea auto-sabotajului

Capitolul 12.De la sacrificiu de sine la iubirea de sine
Practici pentru iubirea de sine


Capitolul 13. Cine si ce îti fura energia?
Care sunt cele mai periculoase emotii care îti fura energia si cum poti sa îti recapeti forta interioara


Capitolul 14.Esti blocata? Ridica-ti vibratia!
Cum sa ramâi mereu într-o energie pozitiva pentru a atrage numai lucruri pozitive în viata ta


Capitolul 15.Piramida minte-corp-suflet
Gasirea misiunii în viata si cum functioneaza relatia dintre corp-minte-spirit?


Capitolul 16.Emotiile fa din ele aliatul tau
Care este mesajul emotiilor pentru tine si cum te poti folosi de acesta pentru a trai mai multa bucurie


Capitolul 17.Sclava sau stapâna fricii
Care sunt cele mai mari temeri care te blocheaza si tehnici de eliberare a lor

Capitolul 18. Dezgroapa, descopera, vindeca
Setarea limitelor personale sanatoase


Capitolul 19. Dezbraca-te de masti
Cele mai frecvente masti care te blocheaza sa atingi fericirea personala


Capitolul 20.Revendica-ti sarmul si energia personala
Descopera-ti carisma personala

Capitolul 21. Traieste cu pasiune
Calatorie spre redescoperirea pasiunilor pierdute

Capitolul 22.Noi dorinte, noi schimbari
Cum faci fata schimbarilor?

Capitolul 23.Spre vis înainte
Visurile devin realitate, afla cum!

TOATE ACESTEA TE POT CONDUCE SPRE A TRAI EXPERIENTE MINUNATE IN VIATA TA!
EU ITI FAC O INVITATIE. ACUM TOTUL DEPINDE DOAR DE CAT DE MULT ESTI DISPUSA SA INVESTESTI IN TINE.
Imbarca-te intr-o calatorie necesara pentru fiecare dintre noi. Poti sa iei chiar ACUM decizia care iti va transforma tot restul vietii!
Care Sunt Rezultatele Pe Care Ti Le Poate Aduce Iubirea De Sine?
Iti poti descoperi sufletul pereche

Poti ajunge sa ai slujba pe care intotdeauna ti-ai dorit-o

Sa observi ca oamenii sunt mai draguti cu tine
O noua viziune, mai luminoasa si mai pozitiva asupra vietii

 Poti sa te trezesti cu o noua energie vitala care te ajuta sa treci prin viata cu intelepciune

 Poti ajunge chiar sa renunti la fumat! Fumatul reprezinta un simbol al negarii iubirii de sine
 Iti poti vindeca inima ranita si viata

 Poti ajunge la constientizarea tuturor lucrurilor nesanatoase din viata ta (dieta, prieteni, obiceiuri).

Cat Te Costa Ca Sa Inveti Sa Te Iubesti Ca Sa Devii Femeia Care Doresti?
Vezi tu, aceasta carte nu este doar o carte...
Este si un ghid practic care are rolul de a te ghida pas cu pas pentru a dobandi treptat stilul de viata pe care ti-l doresti si la care visezi. Iar ca sa ajungi sa ai stilul de viata pe care il vrei, mai intaiTU trebuie sa devii cea mai buna varianta a ta pentru ca totul incepe din interior! Iar ce se afla in interior, cu timpul se va exterioriza.
De aceea trebuie sa ai grija ca in interiorul tau sa te dezvolti cat mai prosper si mai armonios dupa bunul tau plac, ca apoi sa obtii ceea ce itidoresti de la viata, devenind din ce in ce mai implinita. Ce femeie nu si-ar dori asta? Defapt ce om nu si-ar dori astfel de lucruri?
Dupa cum poti observa, in cartea careia m-am dedicat atat de mult sa o scriu, ti-am pregatit un arsenal intreg de metode si tehnici care te va ajuta cu siguranta sa scoti ce este mai bun din tine!
De aceea vreau sa te intrebcat de multarvalorapentru tine o astfel de "unealta"dacaaiavea-o la indemana? Probabil ai daorice sau ai face multe sacrificii pentru a gasi o directie in viata spre fericirea si implinireata...
Eu am de gand sa te ajut cu mare placere, de aceea itivoi face o oferta foarte rezonabila care echivaleaza ca pret unei doar singure sedinte de psihoterapie din cabinetul unui psiholog. Este evident  ca o astfel de sedinta nu te poate ajuta atat de mult cat te poate ajuta aceasta carte, mai ales ca aceasta carte va ramane cu tine si o vei putea citi de cateori doresti sau de cateori vei simti ca ai nevoie.
Avand in vedere acest fapt, m-am gandit la un pret de 97 lei, 79 lei, 49 LEI! 
Acesta este un pret infim in raport cu cate vei putea invata si aplica in viata reala din cartea prezentata, la care am depus mult efort. Aceasta carte reflecta experientele de viata pe care le-am trait si metodele pe care le-am aplicat ca sa devin FEMEIA care sunt astazi!
Si asta nu-i tot...
Daca vei comanda acum, vei beneficia de inca 2 bonusuri GRATUITE care pot fi complementare acestei carti, iar in acest fel tu vei avea siguranta ca esti pe drumul cel bun!

Cele 2 BONUSURI Pe Care Le Primesti Daca Achizitionezi Cartea ACUM!

BONUS #1
Sedinte life COACHING ONLINE -  Consider ca fiecare are nevoie in viata de un moment decisiv, de un ghid si un mentor pentru a actiona si a porni in drumul spre auto descoperire.
Cateva beneficii ale coachingului
 Ai o perspectiva mai larga asupra propriei persoane si a celorlalti
 Iti rezolvi problemele in cuplu si inveti sa dezvoltirelatiisanatoase, lipsite de suferinta
 Iti rezolvi problemele de comunicare si conflictele
 Scapi de gandirea negativa care iti aduce o multime de insatisfactiiItidezvoltiincrederea in tine si scapi de temeri. Iti amplifici puterea interioara pentru a-ti atinge obiectivele
 Depasesti blocajele interne si obstacolele externe. Iticresti performantele.
 Obtii un echilibru in toate aspectele vietii
Cand avem nevoie de coaching?
 Cand ne intalnim cu o schimbare majora in viatanoastra
 Cand nu reusim sa gasim singuri resursele de care avem nevoie pentru a face fata anumitor evenimente Cand dorim sa ne imbunatatim calitatea vietii si performantele
 Candsimtim ca avem nevoie de un ghid si un prieten pentru a ne ajuta sa ne regasimdirectia
 Cand vrem sa ajungem la potentialulnostrum maxim
 Aceste sedinte iti pot fi  indicatoare pe drumul care armonia si echilibrul pe care ilcauti.

BONUS #2
  11 Articole Intr- o Revista De Dezvoltare Personala
 Exista putine reviste pentru femei care sa abordeze subiecte interesante care chiar sa te ajute pe drumul taucatreevolutia personala. De aceea s-a nascut aceasta revista.
 Vei primi un special tiparit care abordeaza 11 domenii importante pentru evolutia ta personala odata cu DVD-ul "Puterea creeatoare a afirmatiilor".
 Ai  ocazia sa iti hranesti mintea si spiritul parcurgand aceste pagini interesante . Am selectionat atent informatiile astfel incat sa fie de cea mai buna calitate si utile pentru tine.

Pe langa ce carte si bonusuri mai vreau sa-ti ofer si o GARANTIE care te va multumi cu siguranta!
GARANTIA MEA PENTRU TINE!!
Dupa ce ai intrat in posesia cartii, ai dreptul sa-ti ceri banii inapoi pe care ii vei primi daca vei fi nemultumita de cartea "Indragosteste-te De Tine".
Iti recomand sa citesti toata cartea si sa subliniezi din ea ce crezi ca este mai important, iar in ordinea prioritatilor sa incepi sa aplici zilnic pentru ca in felul acesta cu timpul vei observa rezultate din ce in ce mai bune si din ce in ce mai multe.
Dar daca totusi crezi si simti ca nu te ajuta, ca nu-i de tine si consideri ca ai facut o investitie proasta, nu-ti fa probleme iti voi returna investitia!
Aceasta este o garantie buna pentru un produs de valoare!

Tot ce ti-a mai ramas sa faci este sa achizitionezi cartea chiar ACUM... daca iti doresti sa devii mai fericita si mai increzatoare in fortele proprii!!

Pe scurt, ce vei primi?
1. Vei primi cartea tiparita "INDRAGOSTESTE-TE DE TINE"
2. Revista in numar special pentru evolutia ta personala
3. Vei putea beneficia de o sesiune individuala de COACHING SPIRITUAL

Vreau sa-ti marturisesc un lucru...
Ca sa fiu sincera cu tine, am sa-ti spun ca aceasta carte nu iti va aduce rezultate peste noapte. De altfel, aceasta carte inclusiv sesiunile individuale nu te vor schimba... asa cum nimic pe lumea asta nu te va schimba ca persoana, daca tu nu alegi sa faci asta. TU esti singura persoana care se poate schimba cu adevarat! Cartea te va ajuta sa te schimbi, sa devii mai buna, sa-ti fie alaturi atunci candesti in impas.
Te va ajuta sa gasestisolutii mai bune si mai rapide la problemele pe care le ai, astfel scurtandu-ti drumul spre evolutia ta personala de a deveni ceea ce itidoresti! Insa, schimbarea trebuie sa vina din interior.

 http://artafeminina.ro/indragosteste-te-de-tine/