duminică, 9 ianuarie 2011

Zi de duminica

Frumos ii este omului Sufletul cand este in Dumnezeu, cand este in iubire, cand respira atingere Sfanta, cand gandurile noastre curg spre imbratisarea Unificarii cu inima Tatalui Ceresc, cand fiecare atingere a cuvantului rostit este plin de puritate, de Sfintenie, de darul ca poti rosti in aceasta zi de duminica, si nu numai, ceea ce este mai pretios in noi insine-iubirea Celui care ne-a creat, Celui prin care existam, cuvantam, ne rugam, privim, simtim. Ne oglindim in cei alaturi de care suntem, ne intalnim cu oameni care oglindesc in ei, ceea ce se regaseste si in noi; uneori mergem impreuna pe acelasi drum, invatam fiecare de la celalalt, ca mai apoi sa putem merge singuri mai departe, aducandu-ne-aminte cu multa fericire, cu multa recunostinta de fiecare in parte, asemeni siragului de margele, fiecare in parte, alcatuind frumusetea completitudinii sale.
Am trait azi lipirea chipului meu de chipul fiintei dragi inimii mele, am simtit atat de multa iubire, Armonie, simteam ca ma inalt si nu imi mai doream a ma reintoarece. Este frumos sa zbori in iubire divina. Multumesc fiintei care mi-a daruit sa simt sfintenia, delicatetea, finetea acestei zile sfinte.
A urmat drumul spre casa, insotita de frumoasa si plina de devotiune draga prietena, pe care o iubesc si careia ii multumesc aici, pentru unicitatea de a-mi darui, de a-si manifesta iubirea prin atatea cadouri spirituale. Fie ca Dumnezeu sa-i aseze in a sa calatorie, ceea ce inima ei doreste.
In aceasta zi de duminica,ma rog si pentru noi, ca visul de a pasi impreuna in minunata tara Brazilia sa se indeplineasca, cand va dori Divinul, si cand va considera ca este momentul pentru aceasta calatorie a visului nostru, pastelat in gandurile si inimile noastre.
Frumos ii este este omului sa-si iubeasca aproapele ca pe el insusi, sa spere, sa creada, sa fie Una/Unul in Dorul si Umilinta lui Iisus Hristos.
Ii multumesc acestei zile de duminica, ii multumesc Tatalui ca mi-a daruit acum-aici aceste cuvinte ale serii si va presar in gandurile fiecaruia dintre voi, Albul si Seninatatea, cantarea si zambetul,imbratisarea si cuprinderea.
Atingeti iubire in zilele care urmeaza, exprimati in iubire, dincolo de munca zilnica pe care fiecare in parte o infaptuim.